Mesaj gönder
Created with Pixso.
Ev
>
Haberler
>
hakkında şirket haberleri Otomatik yükleme ve boşaltma kafes ekipmanları nedir?
MESAJ BIRAKIN

Otomatik yükleme ve boşaltma kafes ekipmanları nedir?

2023-09-22

Son şirket haberleri Otomatik yükleme ve boşaltma kafes ekipmanları nedir?

Sterilizer hakkındaki önceki makalede LWT, konserve gıdaların uzun raf ömrünün nedeninin halk tarafından yanlış anlaşıldığı gibi çok sayıda koruyucu maddenin eklenmesinden kaynaklanmadığını belirtti.Ama mühürlü sterilizasyon süreci yüzünden.

hakkında en son şirket haberleri Otomatik yükleme ve boşaltma kafes ekipmanları nedir?  0

Sterilizasyon, konserve gıdaların raf ömrü ve kalitesiyle doğrudan ilişkili olan konserve işleminde çok önemli bir adımdır, bu nedenle sterilizasyon konserve gıdalar için özellikle önemlidir.Öyleyse nasıl olur da çok sayıda konserve ürün sterilizatöre gönderilir??

 

Otomatik kafes yükleyicilerinden bahsetmek gerekir. Otomatik yükleme ve boşaltma kafesleri esas olarak her türlü konserve, teneke kutular, her türlü konserve et, konserve sebze,ve sterilize edilmeden önce kafesleri doldurmak ve sterilizasyondan sonra kafesleri boşaltmak için ikincil sterilize plastik şişeler.
hakkında en son şirket haberleri Otomatik yükleme ve boşaltma kafes ekipmanları nedir?  1

Otomatik yükleme ve boşaltma kafesleri, kafes yükleme sistemi ve kafes boşaltma sistemine ayrılır.doldurulmuş ürünlerin şişelerini otomatik şişe dağıtım mekanizması aracılığıyla kafes ağ kemeri hattı ile düzenler ve bölür., ve daha sonra düzenlenmiş katı kutuları veya PET şişelerini sterilizasyon kafesine şişe transfer veya manyetik transfer mekanizması ile sorunsuz bir şekilde gönderir ve otomatik olarak sıkıştırır,Onları sıkı bir şekilde düzenler., sonra onları kafes pozisyonuna taşıyor ve tüm kafes doldurulması tamamlanana kadar bir sonraki taşıma katmanını döngülemeye devam ediyor.

hakkında en son şirket haberleri Otomatik yükleme ve boşaltma kafes ekipmanları nedir?  2

Kafes dolduğunda kafes yükleme işlemi otomatik olarak durur ve sterilizasyon için sterilizatöre aktarılır.

 

Kafes boşaltma sistemi, katman katman, katman katman bütün katmanları boşaltma ağ kemeri hattına doğru pürüzsüz bir şekilde itiyor.Ve sonra taşıma hattından püskürtme yıkama gibi bir sonraki sürece aktarılır., hava kurutma, sprey kodlama, ambalajlama vb.tüm kafes boşaltma işlemi otomatik olarak bölme depoya kapak tahtasını geri alabilir, böylece sonraki kafes yükleyicisi kapak tahtasını geri alabilir; otomatik şişe boşaltma, kafes sepetinin boşaltılana kadar yiyecek sepetindeki ürünlerin otomatik olarak kaldırılması ve boş kafes otomatik olarak kafes boşaltma işlemini durdurur.

hakkında en son şirket haberleri Otomatik yükleme ve boşaltma kafes ekipmanları nedir?  3

Yukarıdaki otomatik kafese yükleme ve boşaltma makinesinin iş akışı ve prensibi.İşçilerin iş yükü azalır., ve üretim verimliliği büyük ölçüde iyileştirilebilir.

 

LWT, büyük güç için tamamen otomatik bir kafes yükleme ve boşaltma makinesine ve küçük güç için yarı otomatik kafes yükleme ve boşaltma makinesine sahiptir.ya da sadece kafeslerden birini yüklemeniz veya boşaltmanız gerekirLWT'ye ne tür bir ekipmana sahip olursanız olun danışabilirsiniz.

 

Not: Ürününüzü bulamıyorsanız, lütfen hemen bize danışın.

 

E-posta: lora@leadworld.net Telefon: +86 021-37693309