Mesaj gönder
Created with Pixso.
Ev
>
Başvurular
>
SHANGHAI LWT INTELLIAENT TECHNOLOGY CO.,LTD Son şirket Hakkında başvurular Kenya müşteri için fıstık ezmesi doldurma üretim hattı
MESAJ BIRAKIN

Kenya müşteri için fıstık ezmesi doldurma üretim hattı

2023-09-18

Son şirket haberleri Kenya müşteri için fıstık ezmesi doldurma üretim hattı

Kenya'lı müşteri fıstık ezmesi kutuları yapıyor ve fıstık ezmesi doldurma üretim hattı ekipmanları satın alması gerekiyor.


Fıstık ezmesi üretim hattının en önemli üretim işlemi, doldurma makinesinin doldurma parçasıdır.Meyve suyu içecekleri kadar düzgün doldurulmaz.Tasarımcılarımız ürün özelliklerine göre uygun ekipman tasarladılar ve çeşitli ürünlere uygulanabilir.Müşteriler çok memnun..

Üretim hattının diğer parçaları için, müşterinin durumuna göre çeşitli çözümler önerdik ve üretim ihtiyaçlarına uygun bir otomasyon derecesi önerdik.Müşteri çok düşünceli olduğumuzu hissetti.. Zaman farkı nedeniyle, müşteriler gece geç saatlerde bize ulaşır, ama yine de mümkün olduğunca çabuk yanıt veririz. Müşteriler hizmet tavırımızdan memnun.

 

Yerel kurulum sırasında, satış sonrası personelimiz müşterinin çalışanlarına makineyi nasıl kullanacaklarını öğretmek ve makinenin normal çalışmasını sağlamak için ellerinden geleni yaptı.Müşteriler servis personelimizi övdüler..