Mesaj gönder
Created with Pixso.
Ev
>
Başvurular
>
SHANGHAI LWT INTELLIAENT TECHNOLOGY CO.,LTD Son şirket Hakkında başvurular Mısırlı için konserve çilek doldurma hattı
MESAJ BIRAKIN

Mısırlı için konserve çilek doldurma hattı

2023-09-18

Son şirket haberleri Mısırlı için konserve çilek doldurma hattı

Bu müşteri Mısır'dan geliyor ve bir çilek konserve fabrikası açıyor. Ondan sorular aldığımızda, ürün süreci akışı da dahil olmak üzere ihtiyaçlarını detaylı olarak sorduk.Fabrika konumu ve boyutları, ve mevcut ekipmanlar, ve daha uygun ve hedefli öneriler verdi.Müşteri sadece gerekli ekipmanları satın aldı..

 

Müşterilerin ekipmanların işlevlerini ve kullanım etkilerini daha iyi anlayabilmeleri için müşteriye ilgili ekipmanların video örneklerini gönderdik.

 

Başlangıçta, müşteri tarafından verilen çizimler elle çizildi ve daha sonra CAD versiyonları verildi.Bu yüzden fabrikadaki detayların ekipmanların kurulumunu ve kullanımını etkilememek için doğru şekilde tasarlandığından emin olmak için müşteriyle tekrar tekrar onayladık..

 

Müşteri fiyat nedeniyle ilk başta tereddüt etmesine rağmen, LWT özelleştirmesini, ekipmanların yüksek kalitesini, profesyonel deneyimi ve birçok büyük markanın güvenini göz önünde bulundurarak,Sonunda LWT ekipmanlarını kullanmayı seçti..

 

Müşteriyi en kısa sürede üretime sokmak için, personelimiz yeni yıl arifesinde kuruluşu hızlandırıyordu ve müşteri bundan çok memnun kaldı.