Mesaj gönder
Created with Pixso.
Ev
>
Haberler
>
hakkında şirket haberleri Konserve evcil hayvan akıllı üretim hattı Erken düzen ve erken kar
MESAJ BIRAKIN

Konserve evcil hayvan akıllı üretim hattı Erken düzen ve erken kar

2023-09-22

Son şirket haberleri Konserve evcil hayvan akıllı üretim hattı Erken düzen ve erken kar

21. yüzyıldan bu yana, ulusal gelir düzeyinin kademeli olarak iyileşmesi ve evcil hayvan kavramının artan olgunlaşması ile birlikte, ülkemizde evcil hayvanların sayısı hızla artmaya başladı.Ve evcil hayvanların rolü de değişmeye başladı.Artık ailede "ev bakımı"nın mütevazı statüsü değil. Fakat yavaş yavaş "çocuklar, akrabalar" ve diğer rol özellikleri, insanların önemli bir duygusal beslenmesi haline geldi.

 

 hakkında en son şirket haberleri Konserve evcil hayvan akıllı üretim hattı Erken düzen ve erken kar  0

Büyük çevrimiçi sosyal platformlarda, insanlar sık sık favori hayatlarının günlük ve komik videolarını paylaşıyorlar, bu da birçok çevrimiçi ünlünün çekildiğini,ve bir sürü ekonomik faaliyet doğurdu.Ödül, mal almak, aynı parayı istemek gibi.

 

Bazı araştırma kurumları, Çin'de evcil hayvanların sayısının ve evcil hayvan sahiplerinin sayısının artmaya devam ettiğini ve Çin'in evcil hayvan ekonomisinin ölçeğinin 2020'de 300 milyar yuan'a yaklaştığını belirtti.

 

Çin'deki evcil kedi ve köpek sayısı 2018 yılında Çin'i aştı ve Çin'in 2024 yılına kadar 248 milyon evcil kedi ve köpeğe sahip olacağı tahmin ediliyor.

hakkında en son şirket haberleri Konserve evcil hayvan akıllı üretim hattı Erken düzen ve erken kar  1

Bu aynı zamanda Çin'in evcil hayvan yiyecek pazarının geleceğinin çok umut verici olduğu anlamına geliyor.

 

Evcil hayvan besinleri, evcil hayvanların yaşam döngüsü boyunca, yüksek frekans, güçlü sert talep, yüksek geri satın alma oranı vb. ile önemli bir gerekliliktir.Evcil hayvanlar için temel gıdalar dahilGıda ihtiyacının %64'ü temel gıdalara aittir.

 

Çin uzun zamandır konserve ürünleri yabancı ülkelere ihraç ediyor.ve konserve et üretimi için gerekli ekipman daha olgun.

 

Konserve evcil hayvanlar yapmak için, önce et parçalarını işlemek için et ayırma ekipmanları, et öğütme ekipmanları ve yuvarlama ve ezme ekipmanları kullanmak gerekir.ve sonra doldurma makineleri kullanarak doldurmak ve vakum damga kutuları pişirme gibi hammaddeler sonra, kızartma, çorba ve karıştırma işlenir. sterilizasyon ekipmanları sterilizasyon için kullanılır ve sonra ürünler satış için paketlenir.Bu ekipman başarılı bir şekilde yüksek hızlı üretim elde etmenize ve evcil hayvan ekonomisinin gelişiminden yararlanmanıza yardımcı olmak için donatılabilir.

hakkında en son şirket haberleri Konserve evcil hayvan akıllı üretim hattı Erken düzen ve erken kar  2

Konserve üretimi zor değil, LWT size çözmede yardımcı olabilir.Alışkanlıklarına ve ihtiyaçlarına göre farklı evcil hayvanlar için uygun kutular geliştirin..

 

Örneğin, kediler suyu sevmiyorsa, konserve temel gıdalara daha fazla çorba ekleyebilirsiniz; sadece bir tür et kedilerin besin ihtiyaçlarını karşılayamaz, bu nedenle daha fazla diğer gıda veya besin maddesi ekleyin.Çin'in evcil hayvan yiyeceği pazarı hızlı bir gelişim aşamasındadır, son yıllarda ortalama %20 oranında bir büyüme göstermiştir.

 

Evcil hayvan sahipleri evcil hayvanlarını çocukları veya akrabaları olarak görürler, bu nedenle evcil hayvanları için daha kaliteli ve besleyici besinler seçmeye daha istekli olurlar, bu da evcil hayvan yiyeceklerinin daha sağlıklı ve daha yeşil olmasına neden olur.

hakkında en son şirket haberleri Konserve evcil hayvan akıllı üretim hattı Erken düzen ve erken kar  3

Özetle, şu anda evcil hayvan konserve üretim hattı ortaya çıkıyor. İyi bir fikriniz varsa ama nereden başlayacağınızı bilmiyorsanız ve sorunu çözmenize yardımcı olabilirsek, neden bize gelmiyorsunuz?Evcil hayvan konserve üretim hattı için, LWT başarılı deneyimlerin zenginliği var, sorgulamak için hoş geldiniz, LWT seçmek emin olun!

 

Not: Ürününüzü bulamıyorsanız, lütfen hemen bize danışın.

 

E-posta: lora@leadworld.net Telefon: +86 021-37693309