Mesaj gönder
Created with Pixso.
Ev
>
Başvurular
>
SHANGHAI LWT INTELLIAENT TECHNOLOGY CO.,LTD Son şirket Hakkında başvurular Avustralyalı için özel sepet çerçeveli çamaşır makinesi
MESAJ BIRAKIN

Avustralyalı için özel sepet çerçeveli çamaşır makinesi

2023-10-20

Son şirket haberleri Avustralyalı için özel sepet çerçeveli çamaşır makinesi

Bu Avustralyalı müşteri tarafından yapılan ürünler pastırma ve pişmiş ettir. Ürünler taşınırken, çok fazla yağ lekesi bırakırlar, bu yüzden bir sepet yıkama makinesi sipariş etmeleri gerekir.

 

LWT sepet yıkama makinesi, temel olarak sıcak su yıkama, yüksek basınçlı yıkama ve yıkamayı temizlemek için kullanır.Bu, manuel temizlik yöntemlerine kıyasla 7-8 insan gücü tasarrufu sağlar ve yaklaşık% 70 su tüketimini tasarrufu sağlar.

 

Transfer rehber çubuğunun boyutu, farklı konteynerlerin (dönüşüm sepetleri, tepsiler, kutular, paletler) temizlenmesine uygun olarak ayarlanabilir.Temizlenmesi gereken parçaların sökülmesi ve yıkanması kolaydır.Temizlik ve bakımı kolaylaştırır.

 

Niwei sepet yıkama makinelerinin avantajlarını müşterilere ayrıntılı olarak tanıttık ve müşterilerin üretim ihtiyaçlarına uyan ve uygun temizlik ekipmanlarını seçmek için elimizden geleni yaptık.Müşterinin buhar ısıtma konusundaki yerel düzenlemelerinin katı olduğunu göz önünde bulundurarak, onun için elektrikli ısıtma kullanmayı düşündük.

 

Malları aldıktan sonra, müşteri memnuniyetini dile getirdi ve makine şimdiye kadar herhangi bir sorun yaşamadı.